Дівчина на мільярд Кіра Рудик завітає до Рівного

Лише на один день в наше місто приїде топова спеціалістка України в ІТ, народна депутатка партії «Голос», яка входить у ТОП-100 найвпливовіших жінок України – Кіра Рудик

Зустріч відбудеться 11 грудня в ресторані Manhattan. Вхід безкоштовний, реєстрація на участь обов’язкова. Поспішайте, кількість місць обмежена!

Усі охочі матимуть змогу поспілкуватися з Кірою, поставити будь-які запитання. Для участі необхідно лише заповнити заявку в Google-формі.

Теми зустрічі:

 

- Чому ІТ-спеціалістам варто залишатися працювати в Україні?

- Яке майбутнє податкового законодавства для ІТ в Україні?

- Як виростити компанію зі стартапу, стати частиною корпорації-гіганта Amazon?

На зустрічі буде цікаво не лише айтішникам, а й будь-кому, кого цікавить розвиток бізнесу. Кіра Рудик – це центральна фігура в бізнесі, яка може поділитися секретами успіху.

Від тестувальниці до топ-менеджера

 

У 2005 році 20-річна здібна до навчання студентка «Могилянки» Кіра вирішує іти працювати, щоб заробляти власні гроші. Її перша робота – тестувальниця програмного забезпечення «Software MacKiev». Щоб її, студентку, взяли на роботу без досвіду, у своєму резюме в графі «практика» написала великим шрифтом: «Досвіду немає, але є ентузіазм!»

До закінчення університету вдалося попрацювати ще у декількох компаніях.

Переламним етапом у житті стало виявлення важкої хвороби. Звертатися доводилося до традиційної і нетрадиційної медицини. І саме остання дивом допомогла дівчині подолати недугу.

Про цей період Кіра говорить так: 

Я зрозуміла, що життя коротке – треба діяти швидко. Насправді все, що нас жене вперед – це страх.

Після закінчення Києво-Могилянської академії Кіра Рудик вирушила до Америки. Там вона працювала зі стартапами (новоствореними компаніями, які будують бізнес на інноваціях). Про цей період говорить так:

Якщо в академії я навчилася працювати, то в Америці навчилася «пахати».

Робочий день тривав по 15-17 годин. Після 8 місяців насиченої роботи Кіра повернулася до України займатися аутстафінгом (шукати стартапи, організовувати їхню роботу).

Чому дівчина на мільярд?

 

Головне дітище Кіри – компанія Ring Ukraine, яка розробляє системи безпеки для будинку.

Розробка компанії — розумний відео-дзвінок, ціль якого зменшити кількість злочинів в житлових кварталах. Всього по світу встановлено більше 10 млн. розумних дзвінків.

Кіра Рудик стала головною операційною директоркою компанії. При її керівництві Ring Ukraine значно розрослася, а вже у 2018 році компанію купила корпорація Amazon за 1 млрд. Це дало можливості для більшого росту, зростання вдвічі українського офісу, збільшення виготовлення продукції.

Кіра Рудик – членкиня ради директорів Американської торговельної палати в Україні. Членкиня спільноти та випускниця семінару «Відповідальне лідерство» інституту Аспен в Україні, випускниця Стенфордської програми для жінок-керівників, учасниця Європейської Бізнес Асоціації.

Партія «Голос»

 

У 2019 році Кіра Рудик пройшла народним депутатом до парламенту в списку партії «Голос» Святослава Вакарчука. Нині є першим заступником голови Комітету ВРУ з питань цифрової трансформації. Співголова групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Сінгапур.

Чому такий різкий поворот від ІТ в політику? За словами Кіри, партію «Голос» вона бачить таким же стартапом, як і свої попередні роботи. Головна ціль – стати частиною змін, які відбуватимуться в країні і зробити те, чого ніхто не міг зробити. А це, передусім, створення позитивного іміджу

України на міжнародній арені

 

Болючою темою залишається податкування. Зараз більшість айтішників працюють як ФОПи. Нещодавно були спроби підвищити податки, однак поки цьому вдалося завадити. Кіра Рудик вважає, що ІТ-індустрію потрібно розвивати, а не задушувати податками, як, в принципі, і увесь малий та середній бізнес в Україні.

Про свою політичну діяльність вона говорить так:

Мені 34 роки, в мене повно сил та амбіцій працювати. Ми звикли, що в політику приходять люди-популісти. В нашій команді багато молодих людей, які не просто змінюють країну, а змінюють цілу концепцію того, як працює політика. Якісна робота – це не просто ідеї, це якісні люди-професіонали своєї справи.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень