Дівчина, яка потрапила у список Forbes, поділилася секретом багатства

Навчилася примножувати гроші сама і тепер допомагає іншим

Та сама Вікторія Девайн. Окрім усього іншого, вона ще й фінансова радниця
Та сама Вікторія Девайн. Окрім усього іншого, вона ще й фінансова радниця

Провідна фінансистка з Австралії – 30-річна Вікторія Девайн – поділилася власним досвідом щодо роботи з фінансами. Їй можна повірити, оскільки свого часу Вікторія потрапила до списку Forbes.

З чого почати?

 

???? Проаналізуйте свої досягнення 

Напевно, Ви планували розподіл фінансів іще перед початком року. Пройшла вже половина відведеного часу, тож можна зробити деякі висновки з того, що вийшло.

Йдеться про те, аби знову звернутися до свого списку справ і проаналізувати кожен пункт.

Наприклад, Ви планували відкласти за рік 20 тис. грн. Чи вдалося вам до липня місяця накопичити 10 тисяч? Якщо так, то Ви можете собою пишатися. Приступайте до аналізу наступної позиції. Якщо ж ні, то прийшов час розробити іншу стратегію… ????

Проміжне підсумовування дасть вам можливість знайти помилки і зробити правильні висновки щодо подальших операцій з грошима, пояснює Девайн.

???? Визначте грошові пріоритети

Більшість людей не контролює свої витрати. Саме через це їм ніяк не вдається зібрати потрібну суму. Мало того, деяким навіть не вистачає від зарплати до зарплати, і це зовсім не тому, що в них мала зарплата ????

Прожити можна на будь-який заробіток, головне – правильно розставити пріоритети.

Визначтеся, що для Вас насправді є важливим, а що – другорядним. Наприклад, ви хочете відправитися на відпочинок або зробити ремонт, але при цьому не хочете відмовляти собі у походеньках ресторанами чи щосезонному оновленні гардеробу.

Визначивши пріоритет, Ви зможете замінити вечерю чи обіди в кафе і ресторанах на домашнє харчування чи скоротити відвідування таких закладів до мінімуму. Щодо одягу, то краще розберіть свою шафу і ще раз гляньте на речі, які очікують Вашої уваги ????

???? Оптимізуйте роботу грошової системи

Після того, як ви зробите перші кроки до нової стратегії, постарайтеся оптимізувати вашу грошову систему. Це значить, що Вам потрібно:

  • автоматизувати обов'язкові виплати (наприклад, комунальні платежі та погашення кредитів);
  • позбутися частини банківських рахунків (якщо такі, звісно, є);
  • навести порядок у картках, що лишилися, щоб мати уявлення про свої борги, доходи та витрати.

Постарайтеся стати самим для себе бухгалтером, у якого все під контролем і жодна гривня не «випадає» з поля зору ????

???? Контролюйте покупки

Не варто купувати товар саме тому, що він продається за зниженою ціною. Вам необхідно підходити до покупок стратегічно. Тобто відправлятися у супермаркет чи магазин із конкретним списком продуктів.

Причому йдеться не лише про їжу, а й про інші закупи – одягу, взуття, усіляких речей для дому або дітей чи другої половинки тощо. Сюди ж можна включити покупку подарунків.

Постарайтеся розпланувати сезонні покупки ще на початку року, а потім - в середині року - підкорегувати цей список. Пам'ятайте, що купити ту чи іншу річ ви можете практично в будь-який час ????

???? Відпишіться від розсилок

Деякі люди не можуть не спокуситися на пропозиції, які їм здаються вигідними. Якщо вам в Інтернеті пропонують щось купити, постарайтеся відписатися від цих розсилок ????

Звертайте увагу лише на те, що вам дійсно потрібно, а не проводьте час за переглядом асортименту і нових поставок в тому чи іншому магазині. Це слизька доріжка, яка замість економії, може добре «вдарити» по Вашому гаманцю.

???? Контролюйте всі свої фінансові операції

Не варто думати, що невеликі витрати не позначаться на стані Вашого гаманця. Насправді дрібні покупки можуть відбирати досить багато грошей, тому привчіть себе і членів своєї родини ставитися до грошей максимально дбайливо, проходячи повз «спокуси» і не витрачаючи навіть незначних сум на абсолютно непотрібні речі.

Кожен ваш рух за карткою чи готівкою має бути усвідомленим ????

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень