Дівчата БК «Рівне» беруть участь у львівському турнірі

Жіноча команда БК «Рівне» в рамках підготовки до нового сезону бере участь у представницькому турнірі, який проходить у Львові.

Напередодні рівненські баскетболістки зустрілися з командою «Інтерхім», яка є срібним призером минулорічного чемпіонату Суперліги.

«Інтерхім» - БК «Рівне» - 65:54                        

Рівнянки провалили старт гри, програвши перші десять хвилин з рахунком 6:20, але витримали удар і зуміли вирівняти гру та навіть перемогти у заключних двох чвертях.

Сьогодні наші дівчата зіграють проти цьогорічного дебютанта Суперліги – СБК «ЛЬВІВ», а в неділю зустрінуться із новачком Вищої ліги - столичиним БК «НУБіП-України».

Що ж до офіційних стартів, то жіноча команда БК «Рівне» перший матч у Суперлізі проведе 6-7 жовтня у Запоріжжі проти «Козачки».

А чоловіча команда БК «Рівне» 6-7 жовтня стартує у Вищій лізі домашніми матчами проти БК «Старий Луцьк».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень