«Дітям треба свіже повітря»: чи запустять атракціони у парку Шевченка на травневі свята

Про це в ефірі Радіо ТРЕК повідомив міський голова Олександр Третяк

На сьогодні у Рівному працюють різні дитячі розважальні заклади. Однак вже настало тепло і малечі хочеться проводити більше часу на свіжому повітрі.

Зважаючи на це, один із наших слухачів – п. Олександр – сьогодні поцікавився у міського голови, чи запустять на Великдень атракціони у парку ім. Шевченка.

Ось що на це відповів Олександр Третяк:

Вхід у парк і паркові зони у нас абсолютно вільний – гуляти там можна без обмежень.

 

А от атракціони, швидше за все, ми не зможемо відкрити і запустити. Адже це якраз період великодніх свят і буде дуже серйозне пікове навантаження і скупчення людей у місті, в храмах і дуже ймовірно – у паркових зонах.

 

Тому, заради уникнення навантаження на лікарні, ми змушені будемо мінімізувати такі речі. Зокрема, атракціони на перші числа травня, швидше за все, не будуть працювати.

Зауважимо, що торік (іще попередній очільник міста Володимир Хомко) говорив про оновлення парку і зокрема, заміну частини атракціонів. Займатися цим мала фірма з Івано-Франківська, однак – після завершення карантину. 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень