Діти в школі попекли собі очі

Хімічні опіки школярі отримали внаслідок розпилення газового балончика

Трагедія сталася у п’ятницю, коли один з учнів сьомого класу спеціалізованої спортивної школи №26 під кінець уроку дістав з портфелю газовий балончик та розпилив його у класі. Внаслідок цього п`ятеро дітей потрапили в офтальмологічне відділення обласної дитячої лікарні, повідомляє речник Нацполіції Рівненщини Інна Березовська:

 

 

- 25 грудня близько 12-ї години в офтальмологічне відділення дитячої обласної лікарні з хімічними опіками очей доставили п’ятьох учнів сьомого класу однієї із шкіл Рівного. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що один із школярів дістав із портфеля газовий балончик і розпилив ним у класі. В результаті через 12-ти річного учня постраждали п’ятеро його однокласників. Усім їм знадобилася медична допомога.

У школі впевнені – це випадковість, і жодної умисної шкоди конкретній особі школяр не хотів заподіяти, розповідає заступник директора з навчально-виховної роботи Лілія Баганець:

 

 

- Це просто була секунда часу. Все було дуже нормально, йшов нормальний робочий урок. Коли вчитель нахилилась до журналу поставити оцінку, вона відчула в класі метушню. Коли підняла очі, то зрозуміла, що діти (ну, це все ж секунди) підбігли вже до дошки, бо десь там хтось натиснув на кнопочку балончика. Діти в суботу (знаю, що в них була гра), - вже з дітьми все абсолютно нормально, батьки знайшли між собою компроміс і порозуміння.

В лікарні кажуть, опіки були не надто серйозними, тож дітей відпустили в той же день, говорить завідувач офтальмологічного ділення Віталій Піщук:

 

- Поступили в задовільному стані вони в п’ятницю вже виписані по настояною батьків. Вони були обстежені лором, анестезіологом, офтальмологом. Хімічний опік легкого ступеня, ознак загального отруєння не виявлено і вони були виписані. На момент п’ятниці стан задовільний.

 

Сьогодні діти мають прийти в лікарню на плановий огляд. Правоохоронці провели зі школярами профілактичну бесіду. А в навчальному закладі видали наказ про розслідування нещасного випадку. Тим часом, працівники поліції також з’ясовують обставини інциденту.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень