Діти тікали, а мама цілила в голови: в поліції розповіли подробиці трагедії

Що сталася днями на Львівщині

Чи мала жінка психологічні проблеми й чи стояла десь на обліку, не розголошують. Про це повідомляє ТСН. У селі Велика Волосянка у Львівській області знайшли застреленими двох дівчаток - 6 та 9 років, їхня матір лежала поруч — у неї теж смертельне вогнепальне поранення.

Усе сталося на території комплексу відпочинку.

 

Жінка з дітьми жила в тамтешній садибі.

За версією поліції, саме вона застрелила доньок, а згодом наклала на себе руки.

Попередньо відомо, 38-річна жінка стріляла дітям у голову з мисливської рушниці, вони померли одразу. Це сталося близько опівночі.

За інформацією ТСН,

діти ще не спали й навіть намагалися врятуватися та утікали від мами. Після вбивства двох доньок жінка вистрелила собі у голову.

Постріли чули інші відпочивальники, вони й викликали поліцію.

 - Жінка, яка мешкала в цьому помешканні, здійснила вогнепальне поранення своїх доньок в ділянку голови, від завданих поранень вони померли на місці, після чого вчинила самогубство, вистрілила собі в голову, - каже начальник Старосамбірського відділення поліції Сергій Захарчик.

За даними поліції, цей комплекс відпочинку належить матері померлої жінки, тож разом з дітьми вона тут не відпочивала, а жила деякий час.

Поліція підозрює саме жінку у вбивстві дівчаток та подальшому самогубстві, бо усі постріли були зроблені з однієї мисливської рушниці, яка була поруч з жінкою. Чи зареєстрована рушниця і якщо так, то на кого — слідчі не розголошують. Поки невідомі і мотиви злочину. Чи мала жінка психологічні проблеми і чи стояла десь на обліку, також не розголошують. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень