Діти стали хворіти на Covid-19 частіше. У ВООЗ пояснили, чому

Найбільше це помітно у країнах з високим рівнем вакцинації

У всьому світі зростає кількість заражень на коронавірус від Covid-19 серед дітей, особливо цей тренд помітний в країнах з високими показниками вакцинації населення, повідомляють у Всесвітній організації охорони здоров'я.

Там зазначають, що частково це викликано тим, що держави були зосереджені на вакцинації та захисту від коронавірусу старших вікових груп, а не молодших. Крім того, зростання зафіксованих випадків серед дітей може бути пов'язане зі зміною підходу до тестування.

«Через те, що раніше можливості тестування були більш обмеженими, тестуванню піддавалися тільки скоріше серйозні випадки - часто люди похилого віку. Зараз молодих людей тестувати стали набагато частіше», - зазначив представник ВООЗ.

При цьому в організації підкреслили, що в цілому випадків захворювання і смертей серед дітей дуже мало.

За матеріалами Главком

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень