Водії маршруток Рівного ображають дітей Героя Небесної Сотні

На маршруті №58

Про це вдова загиблого на Майдані Валерія Опанасюка Вікторія розповіла у Фейсбуці: 

29 хв. · Ми родина Героя Небесної сотні Опанасюка Валерія. Проживаємо в районі Тинного. Мої діти їздять 58-им маршрутом до школи, на музику, гуртки. Систематично водії цього маршруту не хочуть підвозити моїх дітей і не тільки по посвідченню «Багатодітна сім’я».

 

11.11.19 р. ввечері з 16 до 17.40 три водії підряд 58-го маршруту не взяли моїх малолітніх дітей з посвідченням. В цей період часу на дворі вже темно, холодно. Діти змерли, злякані, заплакані просять перехожих допомогти добратись додому.

 

При тому часто чують від водіїв ненормативну лексику, стосовно того, що їм всеодно хто їх тато. «У них немає місць». Скільки це може тривати? Невже до цього часу начальник Автотранспорту не може навчити своїх підлеглих виконувати закони ? Чи потрібно, щоб люди чинили самосуд таким виродкам ? Прошу застосувати заходи впливу!!! Адже ця проблема торкається багатьох багатодітних сімей.

З повагою вдова Опанасюк Вікторія.

Головний спеціаліст управління транспорту і зв’язку Дмитро Царук прокоментував це так:

Для мене це шок був, чесно кажучи. Щоб настільки вже бути жадібним до грошей, щоб дитину не взяти. Мені цікаво, що вони будуть розказувати. Завтра у нас буде транспортна комісія депутатська. Я маю викликати цих перевізників, які обслуговують маршрут №58. І будемо завтра спілкуватися по цьому питанню.

За словами Дмитра Царука, комісія і вирішить, як покарати водіїв.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень