«Дістав своє багатство і почав...», - українська модель шокувала історією з поїзда УЗ (ФОТО)

Вона їхала в купе з трьома чоловіками

«Міс Україна Всесвіт 2021» Анна Неплях підтримала ініціативу багатьох жінок щодо створення спеціальних купе для жінок поїздах. Та поділилася з українцями страшною історією, яка раніше сталася з нею у поїзді Укрзалізниці.

В особистому акаунті в Instagram-stories модель зазначила, що часто подорожує Україною потягом, і завжди обирає нічний поїзд із Києва до Дніпра, щоб можна було поспати. В одній з таких подорожей її сусідами були троє чоловіків.

- Тієї ночі не могла заснути й просто лежала в темряві, коли всі чоловіки заснули. Але один, виявилося, не спав, - почала Ганна Неплях.

За словами моделі, подальші дії одного з попутників дуже її налякали.

- Я спала на нижній правій поличці, а той, що не спав, - на лівій верхній. Коли двоє інших чоловіків заснули, він дістав своє багатство і, дивлячись на мене зі своєї верхньої полички, став мастурбувати.

 

Я злякалася і вдавала, що сплю. Але ніч була для мене безсонною, - додала вона.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень