Дістав рушницю і розстріляв собаку. Нечувана жорстокість у Рівному (ФОТО/ВІДЕО)

Попри зусилля ветеринарів, собака за 2 години померла

Напередодні в Рівному на вулиці Ґрунтовій невідомий чоловік розстріляв собаку впритул з рушниці.

На вулицю заїхав чоловік на чорному джипі, зупинився біля будинку сусіда, вийшов з автомобіля, дістав рушницю з заднього сидіння, вистрелив в упор в сусідського собаку на очах у людей, і поїхав собі.

 

Собака був дуже ласкавий, щеплений, кастрований, чипований, грайливий, ніколи нікого не зачіпав, постійно бавився з нашими дітьми, всією вулицею ми за ним доглядали та годували, - йдеться у повідомлені, яке поширюють у місцевих Телеграм-каналах.

У Фейсбуці рівняни теж повідомили про цей випадок:

Цей собака багато років був вірним другом дітей на нашій вулиці. Кастрований, щеплений, з нашийником, ласкавий, грайливий, активний. Моя дитина отримала сьогодні величезний стрес від побаченого і постійно питає, чи цей дядя не прийде вбивати ще когось…, - пише Ольга Кирея.

Попри зусилля ветеранів, тварина за 2 години померла.

Цей випадок нам підтвердили у поліції. Мешканці вулиці написали відповідну заяву, й навіть вказали номерні знаки авто, на якому приїхав підозрюваний.

Мотиви такого жорстокого поводження з твариною наразі не відомі. Їх має встановити слідство, як і особу чоловіка. Тим часом у місцевих телеграм-каналах ім'я підозрюваного вже оприлюднили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень