Диктатор путін змінив цілі у війні проти України

У Європі розкрили його задум

Російський диктатор володимир путін вважає, що може вплинути на американську та європейську політику так, щоб послабити військову підтримку України. 

Головна ціль путіна у війні ― знизити підтримку України з боку Сполучених Штатів. Заради цього він готовий до різноманітних дій за підтримки російських спецслужб, зокрема до кампанії з дезінформації, втручання в суперечки всередині американського суспільства і, безперечно, у наступні президентські вибори в США, – припускає видання The New York Times.

До того ж низка опитаних NYT аналітиків запевняють, що вибори 2024 року мають для російського диктатора значно більше значення за всі попередні, адже для нього вони  доленосні. Тож влада рф зробить усе можливе, щоб ці вибори закінчились вигідно для неї. Не виключено, що для цього Кремль вдасться й до нових технологій на кшталт штучного інтелекту.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень