Дикі та вільні: Яких тварин людині не вдалося приручити

Хоча спроби були

Колаж видання Bosshunting

Багато років тому люди намагалися одомашнити деяких тварин, але зазнали невдачі. Ці тварини настільки насторожено ставляться до людей, що тікають з першого погляду.

Зебри

Це дуже пильні та агресивні тварини, яка завжди тримаються на сторожі. Вини мають підозріле ставлення до інших тварин, а тим більше до людей. Зебри дуже швидко бігають, що робить їх важкими для вилову. Однак якщо зловити зебру, вона може завдати сильних ударів ногами та укусів у спробі втекти.

Великі білі акули

Серія спроб приручити або одомашнити велику білу акулу зазнала невдачі. Спіймані акули зазвичай гинуть протягом декількох днів. Перший великий білий, якого тримали в полоні, помер за кілька годин. Найдовше ця тварина утримується в неволі – 16 днів.  Великі білі акули погано почуваються в неволі з кількох причин, оскільки їм потрібно багато води, щоб дихати. Тож навіть великі акваріуми для них занадто малі.

Слони

Їх відносять до приручених диких тварин. Вони дозволяють людям їздити на них лише тому, що вони навчені. З усім тим, вони такі ж, як і будь-яка дика тварина, що робить їх непередбачуваними.

Бегемоти

Це одна з найбільш смертоносних тварин у світі. Щороку бегемоти вбивають більше людей, ніж леви, слони, леопарди, буйволи та носороги разом узяті. Будь-яка зустріч людини з бегемотом, швидше за все, закінчиться погано для людини. Так, у 2011 році південноафриканського фермера і армійського офіцера Маріуса Ельса убив 1,2-тонний п'ятирічний бегемот, якого він намагався одомашнити.

 Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень