Ді Капріо отримав престижну кінопремію

Актора нагородили за роль у стрічці "Легенда Г'ю Гласса"

Голлівудська зірка Леонардо ДіКапріо отримав премію Гільдії за кращу чоловічу роль на 22-ій щорічній церемонії в Лос-Анжелесі. Актор вчетверте був номінований на одну з найпрестижніших кінопремій, проте виграв її вперше. Нагородили ДіКапріо за роль у стрічці "Легенда Г'ю Гласса", з якою він також претендує на премію "Оскар".

Раніше на премію Гільдії актор номінувався за фільми "Авіатор", "Кривавий алмаз" і "Дж. Едгар".

Цьогоріч конкуренцію Ді Капріо склали Брайан Кренстон («Трамбо»), Джоні Депп («Чорна меса»), Майкл Фассбендер («Стів Джобс») та Эдді Редмейн («Дівчина з Данії»).


Як повідомляє Vanity Fair, кращою акторкою цього року журі кінопремії визнало Брі Ларсон за роль у фільмі "Кімната". Кевін Спейсі отримав нагороду за роль у драматичному серіалі "Картковий будинок". Нагородою відзначили й Віолу Девіс за роль у серіалі "Як уникнути покарання за вбивство".
 
Нагадаємо,  цьогоріч Леонардо ДіКапріо отримав "Золотий Глобус" як найкращий актор.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень