Деталь відлетіла від колеса та зламала плече мешканцю Рівненщини

Він просто стояв на вулиці

Від удару деталлю вантажівки травмувався житель Рівненського району.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Балашівка надійшло до поліції сьогодні, четвертого серпня, близько 13 години від медиків. 

Поліцейські на місці події встановили, що під час руху автомобіля «УРАЛ», завантаженим деревиною, відбулась розгерметизація колеса, внаслідок чого відпало бортове кільце.

 

 

Деталь відлетіла орієнтовно на 20 метрів та влучила у 41-річного місцевого жителя, який стояв на узбіччі, а після — у дерев’яний паркан.

Водій вантажівки, 44-річний житель села Балашівка, негайно зупинив транспортний засіб та викликав швидку медичну допомогу. 

Травмованого чоловіка доставили до Березнівської центральної районної лікарні, де у нього попередньо діагностували відкритий перелом плечового суглоба. 

Водій керував транспортним засобом, який не пройшов технічний контроль.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень