Дешевий, але один із кращих в Україні: Рівнерада матиме новий сайт

Веб-ресурс уже наповнюють, незабаром він запрацює

Незабаром Рівненська міська рада матиме новий сайт.

Попри майже трирічну затримку з оновленням веб-порталу, за цей час вдалося суттєво зекономити бюджетні гроші. Адже коли у Рівнераді взялися за розробку веб-ресурсу, з’ясувалося, що компанії за такі роботи просять щонайменше 800 тисяч гривень. Такі бюджетні витрати ініціатор оновлення сайту секретар Рівнеради Сергій Паладійчук вважає недоцільними. Тож знайшли інший варіант:

- Ми почали, умовно кажучи, працювати на те, щоби суттєво зекономити, здешевити. У ході цього всього процесу прийшли до дуже цікавого висновку, що у нас є свій відділ автоматизації, там хорошого рівня працюють програмісти. Я тоді прийшов до висновку, що ми не будемо витрачати кошти бюджету, ми передбачили преміювання і мотивацію для цих працівників, вона там дуже невелика, йдеться про 15-20 тисяч гривень.

Ще за 35 тисяч гривень рівненський дизайнер-програміст розробив інтерфейс для сайту. Таким чином, витрати вдалося зменшити більше, ніж удесятеро.

Ще впродовж кількох місяців новий веб-портал наповнюватимуть. Його зручність також мають оцінити депутати молодіжної міської ради, надавши свої експертні зауваження чи побажання.

Повноцінно запрацювати сайт має до кінця травня. Веб-ресурс буде одним із кращих в Україні, переконаний Сергій Паладійчук.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень