«Дешево. Якісно»: рівненського викладача обурило співвідношення ціни та якості наукових робіт на замовлення

Скільки ж коштує курсова на замовлення

Колаж Радіо Трек
Колаж Радіо Трек

Днями викладач Національного університету водного господарства та природокористування Олександр Кубай звернув увагу на оголошення про написання курсових та дипломних робіт.

Його обурило співвідношення низької ціни та якості, про що йдеться в оголошенні. Своїми думками освітянин вирішив поділитися на своїй сторінці у Facebook.

Текст подаємо без змін:  

Таке собі оголошення на одній із зупинок громадського транспорту. Нічого особливого - приліпили на дерево клаптик паперу з декількома словами. Але асоціації і почуття неоднозначні.

 

Тут поєднані слова, які аж ніяк разом поєднуватись не можуть. «Дешево. Якісно. Дипломи. Курсові». Якщо вони якісно і дешево, то як себе цінують ті, хто їх робить?

 

А, якщо дешево через те, що ніхто не здатний перевірити якість, то, виходить, що це просто імітація освіти там, куди їх пишуть. А, по факту, це всюди... Ну, що ж, продовжуємо деградувати далі...

Журналісти РАДІО ТРЕК вирішили зателефонувати за номером телефону, який вказаний на оголошенні.

Номер дійсний, відповів чоловік (ред. - ми перевірили номер телефону, він належить Віталію). Ми звернулися до нього з проханням написати курсову з 2-тижневим дедлайном. Така робота може обійтися студенту всього в 500 гривень. При цьому чоловік зауважив, що якість роботи буде – «нормальною».

Водночас ми поцікавилися, у скільки обійдеться курсова, замовивши її на сайтах, які роками допомагають студентам. Ціна роботи там залежить від предмета, теми, термінів та вимог. Наприклад, курсову роботу виконають щонайменше за 3 днів. А от на дипломну роботу піде від 10 днів.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень