Десерт, який зникає на очах: брауні з коньяком і горіхами (РЕЦЕПТ)
Брауні – відомий американський десерт з дуже насиченим шоколадним смаком, що традиційно подається у вигляді пласких невеликих квадратиків.
Особливістю такої випічки є м’яка волога серединка. Тому дуже важливо не перетримати брауні у духовці.
Інгредієнти:
- яйця - 3 шт.
- цукор - 150 г
- вершкове масло - 130 г
- борошно - 130 г
- какао-порошок - 20 г
- шоколад - 150 г
- горіхи - 150-200 г
- коньяк - 4 ст. л.
- ванільний цукор - 2 ч. л.
Просіяти борошно з какао.
Горіхи злегка обсмажити на сухій сковорідці або підсушити в духовці.
Шоколад з маслом розтопити на водяній бані, трохи охолодити і додати горіхи та коньяк.
В окремій посудині виделкою перемішати яйця з цукром та ванільним цукром до однорідного стану. Потім яйця додати до шоколадно-горіхової суміші.
Слідом додати просіяне борошно з какао, краще додавати частинами і ретельно перемішати.
В результаті маємо отримати в’язке тісто.Форму 22х28 см застелити пергаментним папером, папір змастити вершковим маслом. У форму вилити шоколадне тісто і випікати брауні у заздалегідь розігрітій до 180 °С духовці приблизно 20-25 хв.
Потім випічку слід охолодити, порізати на невеликі квадратики і подавати до столу.
Брауні з коньяком і горіхами готове.
Смачного!
Джерело: smachno.in.ua
Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ