Десерт «Мандарини в білому шоколаді» (РЕЦЕПТ)
Подавати десерт охолодженим
Інгредієнти:
білий шоколад - 200 г,
вершки 20% жирності - 150 г,
натуральний несолодкий йогурт без додатків - 250 г,
мандарини без кісточок - 6-7 шт,
чорний шоколад і / чи подрібнені горішки - на смак.
В невелику каструлю викласти поламаний шоколад, влити вершки. Поставити на маленький вогонь і, помішуючи, повністю розтопити шоколад. До кипіння суміш доводити не потрібно. Розтоплений шоколад та вершки повністю охолодити. Додати несолодкий натуральний йогурт і перемішати вінчиком до однорідності.
Готовий крем помістити на 1-2 години в холодильник, щоб він схопився.
Часточки мандаринів слід очистити від прожилок і плівочок, але це не обов’язково. Десертний посуд почергово заповнити кремом і часточками мандаринів. Зверху посипати тертим шоколадом чи подрібненими горішками.
Десерт «Мандарини в білому шоколаді» готовий, подавати десерт охолодженим.
Смачного!
Джерело - smachno.in.ua
Фото з відкритих джерел
Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ