Держава дасть грошей: реконструкцію у міській лікарні почнуть вже цього року

Йдеться про грандіозне оновлення хірургічного корпусу

Реконструкцію хірургічного корпусу Рівненської міської лікарні можуть почати вже цього року. 

Проєкт на роботи виготовили ще в у 2020 році, і проводити їх мали коштом державної субвенції. Але тоді лікарня була вкрай навантажена ковідними хворими, тож ідею відтермінували. 


Цього року, міська рада виділила 1,6 мільйона гривень на коригування проєктно-кошторисної документації, і вартість об'єкта зросла до 178 мільйонів гривень.

 

Йдеться про близько 2000 м2, зонування приміщення і нове облаштування. 

За словами головного лікаря міської лікарні Юрія Ординського у міністерстві охорони здоров'я пообіцяли надати державну субвенцію, щоб роботи розпочалися вже цього року. Загалом роботи триватимуть не один рік, адже реконструкція відбуватиметься за планами у дві черги. 

Тож члени виконкому підтримали рішення одноголосно і погодили об'єкт цього будівництва.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень