Депутати Рівненської обласної ради побували у будинку для престарілих

Кажуть, умови добрі

17 липня в ході виїзного засідання постійна комісія з питань соціальної політики та соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей ознайомилася з роботою комунального закладу

 «Тучинський геріатричний пансіонат» Рівненської обласної ради.

Заклад створений у 2001 році. Загальна територія понад 24 га, на якій розміщено два корпуси, де проживають підопічні.

Крім того, функціонує підсобне господарство (корови, свині, коні та бджолосім’ї), що дає можливість забезпечувати мешканців пансіонату м’ясом, молоком, овочами, фруктами. Аби мати можливість відвідувати богослужіння для пенсіонерів збудували церкву.

За словами директора пансіонату Олександра Демчука, усі мешканці забезпечені одягом, чотириразовим харчуванням, цілодобовим медичним обслуговуванням, засобами реабілітації, медикаментами, комунально-побутовим обслуговуванням, стаціонарним лікуванням на базі лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я та організацією культурно-масової і оздоровчо-спортивної роботи.

Але є потреба у спецавтомобілі для перевезення інвалідів до медзакладів.

Оглянувши усі приміщення закладу та поспілкувавшись з його мешканцями члени комісії в складі Тетяни Воронко, Миколи Лобчука, Степана Бузяна під головуванням Бориса Бірука відзначили, що першочергово потрібно збільшити штатних працівник.

Зокрема, мова йде про пральне відділення закладу, де працює дві особи, які до того ж займаються ремонтом одягу літніх людей.

В свою чергу керівник департаменту соціального захисту населення Олексій Шамак запевнив, що такий автомобіль найближчим часом буде передано для пансіонату.

[media=121739][media=121738][media=121737][media=121735] [media=121734]

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень