Депутати перевірили рівненський центр стерилізації тварин (ФОТО)

Висновки зроблять згодом

Зоозахисники ознайомлюються з документацією Центру стерилізації.

У Рівненському центрі стерилізації тварин – черговий балаган. Депутатська комісія міськради перевіряла там порушення, про які заявляли місцеві зоозахисники. Активісти вважають, що собак погано годують, дають зіпсовані продукти, клітки брудні.

Клітки, в яких сидять собаки, що можуть вкусити.

Нові будки для собак - вже лаковані та вкриті жестю.

Директор Наталія Ющук, на їхню думку, не веде документацію та не розповсюджує інформацію про тварин, аби їх розбирали власники.

Під час виїзної комісії депутати вислухали усі сторони конфлікту та провели анонімне анкетування серед працівників центру. Висновки щодо роботи притулку озвучать на наступному засіданні спецкомісії, каже її голова Роман Яворський:

Зібрали інформацію. На наступній комісії будемо приймати якісь рішення та рекомендації. Ми поспілкувалися з працівниками, зробили анонімне анкетування, подивилися на цих собак, про яких говорили, що вони тут ходять, здихають. На те, аби все опрацювати, нам треба десь тиждень.

Праворуч - голова спекомісії Роман Яворський. Поруч з ним директорка центру стерилізації Наталія Ющук.

Зоозахисники не задоволені тим, що депутати приїхали не раптово, каже волонтерка Іннеса Шишкіна:

Мені незрозуміло, чому виїзд комісії робиться з такою підготовкою. Ми приїхали взимку – тут був безлад. А зараз усе почистили – чистота, порядок.

Анкета.

Щоправда, більшість персоналу запевняє, що директор Центру стерилізації належно виконує свою роботу. А проблеми - ті ж, що й називала в коментарі Радіо Трек Наталія Ющук - відсутність необхідного фінансування та робочих рук.

Одна з активісток годує собак. Частина тварин сидить у клітках, адже можуть вкусити. А найдобріших песиків пускають гуляти двором. Тварини їдять з рук, граються.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень