Депутатам Рівнеради представили два проекти забудови центру міста (ФОТО)

Зокрема, йдеться про ділянку за краєзнавчим музеєм, де збиралися звести багатоповерхівку, та на 16-го Липня

У Рівному проходить сесія Рівненської міської ради. Під час ухвалення порядку денного було вирішено, що сесію проводитимуть на двох пленарних засіданнях. Вдруге зберуться 16 березня – тоді ж розглядатимуть і зміни до бюджету на цей рік.

Між тим, на сесію прийшли активісти, зокрема випускники-архітектори НУВГП. Вони представили депутатам два ескізні проекти - музейного комплексу та молодіжно центру. Перший пропонують добудувати за краєзнавчим музеєм, а другий звести на вулиці 16 липня. Детальніше розповідає один з авторів проекту Роман Кулініч:

Ця ділянка є суперечливою і водночас перспективною для забудовників житла. Але це місце передбачене для громадського центру. Тож ми показуємо можливість, що допоможе нам створити, добудувати, зберігши існуючу історичну забудову

Також за словами активістів, наразі вартість будівництва запропонованих проетів  не обраховувалася. Проте зведення кожного може коштувати від 200 до 500 млн грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень