Депутата сільської ради судитимуть на Рівненщині

За порушення закону

 46-річного депутата однієї із сільських рад у Здолбунівському районі судитимуть за незаконне заволодіння шаром ґрунту державної власності в особливо великих розмірах.

На околиці одного з сіл депутат за допомогою екскаватора зняв з ділянки, яка належить державі, шар ґрунту, який потім використав при будівництві дамби.

Незаконний ставок перекрив річище річки та підтопив земельну ділянку площею понад 12 га, через яку пролягає охоронна зона магістрального нафтопроводу «Дружба», а також проходить лінія електропередач.

Крім того, взимку на полюванні депутат під час суперечки побив знайомого, що призвело до тимчасових проблем зі здоров’ям.

За незаконне заволодіння землями водного фонду в особливо великих розмірах депутату загрожує 

штраф від 1700 до 5400 грн або до 3 років обмеження волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років (стаття 239-2 Кримінального кодексу України, частина 1).

За нанесення легких тілесних ушкоджень, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності -

штраф від 850 до 1700 грн, або 150-240 годин громадських робіт, або до 1 року виправних робіт, або до 6 місяців арешту, або до 2 років обмеження волі (стаття 125 ККУ, частина 2).

За повідомленням пресслужби прокуратури Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень