Депутат Рівного може діждатися ляпаса

Депутата міськради Рівного Володимира Кудріна звинуватили у неетичній поведінці.

Причиною цього стало те, що депутат зопалу при розгляді одного із земельних питань назвав двох своїх колег "адвокатами накатаних схем дерибану землі". Так радикал Володимир Кудрін назвав заступника міського голови Рівного і депутата міськради Сергія Васильчука та голову земельної комісії міськради Людмилу Туровську.

Людмила Туровська не змовчала:

Цей депутат постійно у Фейсбуці паплюжить колег. Але навіть щоб подати позов до суду за це на нього - мало цих двох фраз, що прозвучали сьогодні. Бо таке у нас законодавство. У школі таким давали в морду. І не розмовляли з ними. Але це ж депутат. Тому давайте поговоримо про етику. 

Інші депутати нагадали міському голові Рівного, що в разі неетичної поведінки депутата йому на перший раз роблять зауваження. На другий - розпочинають процедуру позбавлення депутатського мандата. Тож міський голова Володимир Хомко зробив Володимиру Кудріну зауваження.

Згодом Володимир Хомко прокоментував цей випадок:

Людмила Туровська - успішна забезпечена людина і дуже грамотна. Чим може така поведінка Кудріна обернутися? Ну ляпаса хтось дасть йому.   

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень