Найкращі подарунки для коханих на День святого Валентина

Презенти, які запам'ятаються

У такий день гріх обходитися стандартним набором квітів-цукерок :)

Тож, якщо ви досі не вигадали, що подарувати коханій половинці, ми допоможемо зробити вибір!

Презент для НЕЇ

 

Враження

Почнемо з найбільш «радикального»: якщо ви досі цього не зробили – зробіть їй пропозицію.

Це не лише надзвичайно романтично, а й запам’ятається на все життя. Обом.

Можна й не так «радикально». Це може бути фотосесія, квитки на концерт улюбленої групи, сертифікат на відвідування SPA-салону або масажу, кінна прогулянка чи романтичний вікенд в іншому місті.

Одяг і прикраси

Якщо ви достатньо давно разом, то просто зобов’язані знати про її вподобання. Тут можна знатно «розгулятися» й обрати будь-що, спираючись лише на власні смак і гаманець.  

Щодо прикрас, то це може бути як біжутерія, так і дорогоцінні метали. Презентувати коханій можна, до прикладу, каблучку, сережки, кулон, підвіску, браслет чи брошку. Навіть срібні прикраси коштують відносно недорого.  

З одягом буде дещо складніше. Зупинити свій вибір можна, зокрема, на мімімішній піжамці, м’якенькому халатику чи капцях, спеціальній масці для сну, шикарному наборі спідньої білизни чи навіть сукні.

А можна пуститися берега і подарувати їй хутряний жилет або взагалі шубу.

Гаджет

В ідеалі, звісно, останній iPhone. Ну, чи принаймні, передостанній. Хотілося б сказати, що ми жартуємо, але ніт.

Більшість дівчат реально танцюватимуть від щастя, якщо отримають у подарунок «яблучко».

Але не Айфонами єдиними. Це може бути й смартфон іншої моделі, бездротові навушники, планшет чи крутий фітнес-браслет або навіть смартгодинник - орієнтуйтеся на вподобання саме вашої королеви.

Б’юті-техніка

Якщо ваша половинка «наводить красу» вдома, а не в салоні, їй точно стануть у пригоді різні б’юті-гаджети. Ці пристрої допоможуть зекономити час і сили й дозволять їй завжди виглядати зіркою.

Можете презентувати своїй коханій, до прикладу, стайлер для волосся, випрямляч або плойку.

Парфуми

Бажано, її улюблені. Тут дуже важливо вгадати :)

Не забувайте, що якісна парфумерія – задоволення не з дешевих, тож якщо захочете трохи зекономити, просто оберіть інший варіант презенту.

Домашній улюбленець

Тільки уявіть: тваринка, яка стане символом вашого кохання! 

Котик, песик, папужка чи шиншила, а може чилійська білка дегу чи навіть єнот?.. Просто подаруйте їй маленький «клубочок щастя» і спостерігайте за реакцією. 

Подарунок для НЬОГО

Гаджети

Ігрова консоль, нові джойстики, смартфон, смартгодинник, «наворочена» комп’ютерна мишка чи бездротові навушники. Будь-що з цього списку може зробити його щасливим – треба тільки вгадати, що саме потішить вашого коханого найбільше.

Чоловіча б’юті-техніка

Тример для гоління. Крута штука, яка допоможе йому підтримувати ідеальний образ, особливо, якщо у вашої половинки шикарна «брутальна борода лісоруба» чи вуса. Така примочка збереже йому купу часу і нервів. Це дійсно вартісна покупка.

Елементи одягу

Нова симпатична краватка (без дивних візерунків) й сорочка або ж - крутий светр, стильна «бананка» чи кросівки. А може домашній халат і м’які теплі капці?..

Обирати вам. Ви ж добре знаєте, що подобається вашому коханому? ;)

Прикраси чи парфуми

Гарненько подумайте і пригадайте, який саме аромат зводить вас із ним з розуму. Адже парфуми повинні викликати палкі емоції в обох.

А якщо хочете дійсно здивувати свого коханого, підберіть йому крутий браслет чи ланцюжок. Нині вибір прикрас для чоловіків не поступається жіночому асортименту, тож «розігнатися» точно буде де. Завітайте у будь-який ювелірний магазин і ви точно знайдете, чим потішити свою половинку.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень