День Конституції: у Рівному гратимуть військові

Перед початком урочистостей

Завтра, 27 червня, у Рівненському драмтеатрі відбудуться урочистості з нагоди 22-ої річниці Конституції України.

Участь в заході візьмуть представники державних структур, громадських і релігійних організацій, політичних партій, діячі науки та культури. Про це повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

Перед початком свята на Театральній площі дефілюватиме духовий оркестр оперативного командування «Захід», який виконає для рівнян та гостей міста українські мелодії, марші та попурі.

Під час урочистостей будуть відзначені мешканці Рівненщини – за особистий внесок у розвиток конституційних засад української державності.

Одне з найбільших державних свят країни відзначатимуть у всіх районах Рівненщини. У закладах культури, військових частинах, установах для дітей та молоді проводитимуть інформаційні, освітні, культурно-мистецькі, патріотично-виховні заходи, спрямовані на роз’яснення норм Конституції України, формування правової культури громадян та поваги до Основного Закону країни. Діятимуть виставки фото- та архівних документів.

Початок урочистостей о 12 годині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень