День Конституції без світла і без води зустріло село на Рівненщині

Люди не можуть помитися та зварити їсти, а холодильники їхні всі розморозилися і потекли

У селі Великий Житин Рівненського району є централізоване водопостачання. Але вже три тижні води у водопроводі нема. Сільський голова пояснює, що начебто сталася якась аварія. Тільки чомусь її досі не ліквідували.

Розповідає мешканець села Анатолій Богак:  

- Люди з села вже три тижні ходять за водою до мене, бо у мене є своя свердловина. Але вже три дні не можемо і нею скористатися. Адже нам відімкнули електроенергію. Тобто пів села тепер ще й без світла.

 

Ми намагалися у "Рівнеобленерго" з'ясувати, в чому причина відключень електроенергії. Але до них неможливо дотелефонуватися. Врешті, коли дотелефонувалися, нам сказали, що тут вже працюють електрики. Оскільки у селі ніхто їх не бачив, ми попросили сказати, де саме, на якій вулиці ті електрики перебувають, але відповіді не отримали. І світло у нас так і не з'явилося.

 

Пробували звертатися вже до депутатів. Однак теж безрезультатно.

 

Дуже прикро, що нам так зіпсували свято. 

Речник "Рівнеобленерго" Алла Ліхачова прокоментувала це так:

В результаті сильного вітру, який був у четвер, 27 червня, у Великому Житині сталося три обриви повітряних електричних ліній 0,4 КВт. Всі вони були ліквідовані і електропостачання відновлене.

 

Втім, пів години тому сільська голова Великого Житина повідомила про ще один обрив електроліній - четвертий, який стався в районі пилорами біля клубу. Вже бригади електриків туди виїхали.

 

Але якщо Анатолій Богак живе в іншому місці, а не там де стався четвертий порив, хай назве конкретну адресу, щоб ми могли з'ясувати причину відсутності тут електрики.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень