День Георгія Переможця: Молитви до святого, які треба прочитати саме 6 травня

Люди, які просять про допомогу, ніколи не залишаться без відповіді

Сьогодні, 6 травня, християни східного обряду відзначають день Георгія Переможця, якого вважають покровителем воїнів та худоби. Йому моляться за захист від ворогів, а також за здоров'я близьких. Цей день також називають Юр'єв.

Ранкова молитва до Георгія Переможця

Святіший Георгій, воїн, рятівник і переможець! Прошу, подаруй мені свій захист і підтримку. Не покинь мене на шляху тернистому і скрутному, бо потребую тебе. Допоможи в будь-якій справі, оберігай мене і не давай в образу. На віки вічні. Амінь

Сильна молитва до Георгія Переможця про допомогу в будь-якій справі

О, святий мученик Георгій! Ти чудотворець і захисник всіх людей. Почуй молитву мою та не залиш без уваги будь-кого, хто звернеться за допомогою до Тебе, бо кожен має потребу в підтримці Твоїй. Прости нас, грішників, каємося ми та просимо благословення Господа.

Молю Тебе, великомученик, за здоров’я, позбавлення від бід, печалей і горя. Зміцни віру мою, підтримай мене у всіх починаннях і ніколи не покидай мене, о великий святий Георгій. Захисти від зла, настав на шлях істинний, бо віруємо цілком в Тебе, покровитель воїнства і захисник людей. Так прославимо ім’я Твоє, Георгій, і почитати Тебе ніколи не перестанемо. На віки вічні. Амінь.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень