Делегація з Рівненщини вирушить на Міжнародний спортивний фестиваль (ФОТО)

Поїдуть до Польщі

Делегація відправиться на XVI Міжнародний фестиваль гандболу серед дівчат та хлопців. Спортивна подія проходитиме у польському місті Гіжицко з 18 до 23 серпня. Фест присвячений 100-літтю польського гандболу.

Його учасниками стануть понад 50 команд з різних країн Європи.

Програма фестивалю передбачає проведення ігор з класичного гандболу, пляжного гандболу, екскурсії містом, дискотеки, а також вечори знайомств.

Поїздка відбудеться у рамках Договору про міжрегіональне співробітництво між Рівненською областю та Вармінсько-Мазурським воєводством Республіки Польща. На фестиваль запрошені дві гандбольні команди дівчат та юнаків дитячо-юнацької спортивної школи № 4, - зазначив заступник голови ОДА Олександр Корнійчук.

Натомість дві гандбольні команди з польського міста Гіжицко Вармінсько-Мазурського воєводства запрошені на Рівненщину. Вони візьмуть участь у міжнародних змаганнях «Кубок Полісся», які заплановані на 20-23 вересня в ДЮСШ № 4 у Рівному.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень