Дефіцит вчителів виник в Україні: Кому пропонують зарплату до 40 тис. грн

Не вистачає педагогів іноземних мов

Через виникнення дефіциту вчителів в Україні найбільш потрібні педагоги іноземних мов. Їм пропонують зарплату до 40 тис. грн.

Йдеться про вчителів саме англійської мови. На порталах з пошуку роботи опубліковано чимало вакансій для мовознавців.

Одна зі шкіл готова забезпечити заробітну плату вчителю на рівні від 17 до 35 тис. грн. Передбачено, як групові заняття з учнями до 6 осіб, так й індивідуальні.

В іншому оголошенні вказано, що заняття англійською мовою проводитимуть за методом Каллана. Тобто, повного занурення у мовне середовище. Зарплата вчителя становить від 25 до 35 тис. грн.

Ще одна мовна школа, яка надає онлайн-навчання, шукає вчителя з вільним володінням англійською на рівні B2-C2. Зарплата варіюється залежно від навичок та зайнятості – від 10 до 40 тис. грн.

Джерело: TODAY.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень