Де живуть керівники поліції Рівного?

Якщо ще кілька років тому керівники правоохоронних органів, прибувши до Рівного, відразу отримували службові квартири, які згодом успішно приватизовували, то нинішні керівники поліції міста у цьому питанні – доволі скромні

Так, начальник поліції Рівного Василь Зелінський (на фото вгорі) каже, що має квартиру в Сарнах, а у Рівному житло винаймає.

Говорить Василь Зелінський:

Я маю квартиру у Сарнах. Отримав від батьків спадщину. Тобто житлом за місцем реєстрації я забезпечений. У Рівному я працюю третій рік і житло тут винаймаю. Сім’я живе за основним місцем проживання: у нашій квартирі, успадкованій від батьків. Тобто дружина і діти – там. Бо дружина теж працює у поліції слідчим. Вона живе там. А я - сьомий рік у роз’їздах.

Василь Зелінський зауважує, що він – такий же, як і всі громадяни міста. А нині всім непросто. І додає:

У чергу на отримання житла у Рівному я став тільки цього року. Досі навіть не було часу на це. А в чергу на земельну ділянку мене, як учасника бойових дій, не поставили. Сказали, що не можна. Треба було, щоб начальник загинув на сході (сміється). Тоді можна було б. Але нічого. Все нормально.

А ось начальник патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук (на фото вгорі) живе у поліції:

Вже більше року живу на території приміщення патрульної поліції. У чергу на отримання житла не ставав поки що. Але я не проти житла. Бо вже набридло жити в офісі.

Вже всі бачили мою Нарнію (Нарнія - казкова країна з твору "Хроніки Нарнії", у яку потрапляли через шафу - ред.). Я в шафі живу (сміється). Тобто у мене в офісі є прихована кімната, в якій я мешкаю. У ній є душ, туалет, диван, шафа. Мені вистачає, як холостяку.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень