Де у Рівному можна скуштувати грузинські страви

Відчути грузинський колорит можна у Рівному, завітавши до закладів грузинської кухні

Ресторан Хінкальня

вул. Короленка 1  

«Хінкальня» - це мережа ресторанів грузинської кухні. Тут готують традиційні страви грузинської кулінарії за домашніми рецептами. Основну увагу кухарі приділяють фірмовим хінкалі, які можна замовити з м'ясом, м'ясом і зеленню, з сиром.

Для тих, хто любить солодке, тут можна замовити фірмову медово-горіхову пахлаву, мацоні з медом і волоським горіхом. У барній карті виділяють грузинську чачу і фірмове домашнє вино.

Пекарня "Гурія"

вулиця Вячеслава Чорновола 24

Заклад “Гурія” пригощає відвідувачів свіжою грузинською випічкою та популярними стравами грузинської кухні. Гості можуть скуштувати усе на місці або взяти із собою.

Також є безалкогольні напої (соки, грузинська газована солодка вода). Готують усі страви – справжні грузини, серед яких і сам власник закладу.

Ресторан «Vinograd» 

вул. Видумка, 2Б

Ресторан дає можливість мешканцям та гостям міста не лише скуштувати справжню грузинську кухню, але й зануритися в грузинський колорит, – ознайомитися з кульутрою частування, послухати народну та сучасну музику Грузії.

Карта алкогольних напоїв ресторану містить 35 найменувань тільки грузинських вин. Тут не лише готують страви за відомими грузинськими рецептами, а й розповідають своїм гостям невигадані гастрономічні історії. 

Грузинські традиції

вулиця Соборна, 181 Б

Тут можна придбати:грузинські сири різних сортів — сулугуні з зеленню, бринза, мацоні, є молоді та витримані сири, сирні млинці. Також пропонують вироби з м’яса — купати з барбарисом, грузинську ковбасу з гранатом, запечену свинину.

Придбати можна грузинські соуси — аджику, сацибелі, ткемалі, виготовлені в Грузії; грузинську випічку — хачапурі та кубдарі.

Шашлична на Теліги

вулиця Теліги, 49

Кафе “Шашлична” пропонує страви кавказької кухні. Доставка шашликів, ребер, люля-кебаб, комплексні обіди, грузинська випічка, лаваш. Також тут можна скуштувати шурпу з бараниною та м’ясо на мангалі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень