Де у Рівному можна безкоштовно підтягнути англійську та німецьку

Такі послуги пропонують Посольство США та Ґете-Інститут

З цими міжнародними інституціям вже не перший рік співпрацює Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека.

 

Відповідно до цього співробітництва в бібліотеці, зокрема у відділі обслуговування документами іноземними мовами, реалізуються проекти «Вікно в Америку» та «Бібліотека – партнер Goethe-Institut: Мова. Культура. Німеччина».
 
В межах вищезгаданих проектів діють розмовні клуби English Club та Deutschklub. Засідання клубів відбуваються за участю американських волонтерів Корпусу Миру та німецьких – фонду Роберта Боша. 
 

Саме розуміння на слух та говоріння розвиває участь у English Club та Deutschklub. Опановувачі вчаться розуміти почуте і давати адекватну і доречну відповідь носіям мови.

 Клуби працюють для усіх, хто вивчає англійську чи німецьку мови, хто бажає попрактикуватися розмовляти, хто володіє базовими знаннями мови, щоб бути у змозі зрозуміти ведучого та інших учасників і дати адекватну відповідь. 

 
Заняття в англійському розмовному клубі відбуваються щосереди о 17 годині, щосуботи о 14 годині; німецькому – щовівторка о 17-тій годині.
 
Участь у клубах є безкоштовною. Єдина умова – бути записаним у бібліотеці та мати при собі читацький квиток.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень