Де ремонтують кілометри електромереж на Рівненщині

Та у Рівному

«Рівнеобленерго» завершує реконструкцію електромереж у Володимирецькому районі.  На завершальній стадії роботи із заміни електроопор та повітряних ліній у с. Кідри. Тут реконструйовали майже 2,5 кілометри ліній від двох трансформаторних підстанцій.

Також тривають роботи із реконструкції понад 6 км повітряних ліній та встановленням нових розвантажувальної та щоглової трансформаторних підстанцій у с. Іванчі. Загальна вартість цих робіт – 4,5 млн грн.

 

Окрім цих населених пунктів у Володимирецькому районі цьогоріч також здійснено реконструкцію самоутримним ізольованим проводом, із заміною опор, близько км повітряних ліній у м. Вараш та км у с. Зелениця.

Загалом по області до кінця 2019 року реконструюють 128 км повітряних ліній 0,4 та 10 кВ. Нині «Рівнеобленерго» проводить роботи також у Рівному - в районі

Басового кута та на вул. Будівельників, у Грушвиці Рівненського району, у Гощі, с. Горбаків Гощанського району, у м. Острог, в с. Старі Коні Зарічненського району, у с. Поліське Березнівського району та с. Дубки Сарненського району.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень