Де на Рівненщині збудують нові школи та дитсадки

На будівництво закладів освіти області торік виділили 144,5 мільйона гривень

Це кошти державного фонду регіонального розвитку, передбачені на реалізацію інвестиційних проектів. За них цього року продовжать масштабне будівництво та реконструкцію дев’яти шкіл та чотирьох дитсадків. Також біля них планують звести ігрові зони та спортивні майданчики.

«Зараз активно триває реконструкція будівель Дубровицького НВК. Там облаштовують дах, опорядковують фасад, міняють вікна, двері, відновлюють систему опалення. Також у Володимирецькому районі «з нуля» будують Озерецьку ЗОШ та Степангородський НВК», - зазначив перший заступник голови Віталій Ундір.

У Корнині та Жобрині у Рівненському районі реконструюють аварійні будівлі шкіл та садочків, які звели ще на початку 90-х.

А ось нові навчальні заклади планують побудувати у Млинівському (с. Бобрин), Рокитнівському (Старе Село) та Сарненському (с. Цепцевичі) районах.

Нові дитсадки обіцяють звести в Оржеві, у селі Переброди Дубровицького району, у Новомильську, що на Здолбунівщині, та в Березному.

Як зазначив Віталій Ундір, нові навчальні заклади відповідатимуть усім стандартам Нового освітнього простору.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень