Де у Рівному бензин А95 коштує всього 47,98 грн

Тиждень мінімальних цін на новому АЗК

У Рівному на вул. Млинівська, 30а (район Луцького кільця) відкрився новий автозаправний комплекс «РУХ». АЗК запрошує усіх водіїв перевірити високу якість пального з Європи. Також компанія пропонує хороші умови для системної співпраці з бізнесом.

«РУХ» є прямим імпортером бензину, газу й дизельного пального із Європи, тому гарантує високу якість і хороші ціни. А на честь відкриття на АЗК встановили тиждень мінімальних цін на пальне.

Окрім того, на АЗС «РУХ» постійно діють акції. До прикладу, пропонують знижені ціни у вихідні дні, а також нараховують бонуси за кожен літр придбаного пального.

Для цього потрібно скачати застосунок «Паливо», зареєструватися у ньому і накопичувати свої бали. За кожен літр придбаного пального отримуєте 1 бонус на персональній картці у додатку. Бонуси можна використати при наступному візиті на АЗК в еквіваленті: 1 бонус = 1 гривня.

Завантажити додаток можна ТУТ

Сьогодні на АЗК «РУХ» такі ціни:

  • ДП - 47,98 грн
  • А 95 - 47,98 грн
  • А 92 - 45,98 грн

Дізнатися більше можна:

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень