Де точно НЕ варто ховати гроші в будинку: 7 місць, про які знають усі злодії

Перелік

Книжки

Ховаючи гроші в книжках, багато людей думають, що злодій не буде їх всі переглядати, адже цей процес забиратиме надто багато часу. Але злодії так не роблять, зазвичай вони просто викидають всі книжки з полиць на підлогу. І коли вони падатимуть, точно розкриється та, в якій знаходяться гроші.

Місця, де накопичений різний мотлох

Багато хто думає, що, якщо покласти коштовності та гроші серед мотлоху, ніхто їх там не буде шукати. Але злодії цю логіку чудово розуміють, тому пошук починається саме з цих місць.

Побутова техніка

Дехто ховає гроші в морозильній камері, холодильнику, пилосмоку чи іншій великій побутовій техніці. Звісно, ​​злодії не будуть її розбирати, але зазирнути можуть. Та й немає ймовірності, що вона залишиться після крадіжки.

Якщо злодії не знайдуть гроші, вони намагатимуться компенсувати свої зусилля. Не варто зберігати гроші в системному блоці комп'ютера, дрібній аудіоапаратурі, відеотехніці або всередині пилосмоку в мішку для збирання пилу.

Ванна й туалет

Злодії завжди оглядають зливні бачки, адже частина людей там звикла зберігати гроші.  Знають злодії й про полички у ванній кімнаті, де можуть бути гроші. 

Одяг

Злодії перетрушують все, і навіть не гидують ритися у брудній білизні, тому кишені сорочок, шкарпетки, спідня білизна - не місце для зберігання грошей. Не варто складати гроші у старе взуття, одяг, гаманці чи сумки, хоча б тому, що хтось із домашніх може просто викинути непотрібні речі.

Банки з крупами на кухні

Подібне місце для зберігання грошей часто використовують люди похилого віку. Проте банку з сипучими можна відкрити та висипати вміст за кілька секунд.

Під матрацом

Злодії підіймають матраци, розрізають чохли, те саме вони роблять з м'якими меблями.

Джерело: ТСН 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень