Де скупитися на зиму: чи будуть у Рівному продуктові ярмарки

На практиці уже перевірили, як працюватиме альтернатива ярмаркам

ФОТО архівне, жовтень 2020 року

Другий рік поспіль у Рівному не проводитимуть сільськогосподарських ярмарків. Рівняни полюбляють такі заходи, адже це можливість придбати товари на зиму безпосередньо у виробників за більш прийнятними цінами.

Втім, зважаючи на постійну ракетну загрозу, Асоціація фермерів Рівненщини дослухалася до рекомендації Обласної військової адміністрації, тож і цього року відмовилася від ярмарків, зокрема через масове скупчення людей.

Проте, альтернатива для рівнян є, голови ОСББ можуть звернутися до Асоціації фермерів із своїми запитами і для них влаштують локальну виїзну торгівлю овочевою чи молочною продукцією, каже очільник асоціації Андрій Кузьмич.

Таку практику застосовували минулого року у Рівному та Квасилові, мешканці мікрорайону могли оперативно і без скупчення людей зробити запаси на зиму.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень