Де придбати бутси?

Зручні, легкі та вироблені без шкоди середовищу

Футбол - це неймовірно поширений вид спорту, і для нього потрібна якісна та комфортна уніформа. Ми пропонуємо вам купити найкращі бутси в історії, а перед цим обговоримо одну з найпопулярніших колекцій.

Що таке adidas Primeknit? Це метод німецького бренду, що дозволяє в'язати верхню частину взуття у вигляді однієї деталі, а не створювати продукт за допомогою багатьох окремих шматків зі швами.

ІСТОРІЯ

Вперше технологія з'явилася на ринку для повсякденного життя ще 2010 року. Створення речей таким чином зробило їх надзвичайно легкими та гнучкими, при цьому, що не менш важливо, дуже міцними.

Після тривалої роботи adidas розробили перші прототипи взуття і протягом 12 місяців офіційно випустили свої перші кросівки Primeknit. Дивовижно, що може досягти компанія за такий невеликий проміжок часу.

ПЕРЕВАГИ: чому ж варто купити бутси Адідас?

На ногах кросівок схожий на шкарпетку завдяки в'язаній текстурі, що неймовірно зручно. У складі трикотажу використовується плавлена ​​пряжа, котра дозволяє точно налаштовувати підтримку, гнучкість та стабільність у місцях, які найбільше важливі для спортсменів.

Співпраця з футболістами з цією новою технологією дозволила лейблу максимально наблизитись до ідеальної конструкції.

Ще один очевидний плюс використання, який вартий уваги, — це користь для навколишнього середовища, яку дає використання одного трикотажу в порівнянні з використанням кількох інших синтетичних та шкіряних матеріалів. Застосування пряжі фіксованої довжини для точної кількості, необхідної для пари, не дає відходів.

Детальніше про Праймкніт

Праймкніт швидко став світовою сенсацією серед любителів снікерсів для бігу та активного способу життя. Основна мета полягала в тому, щоб якнайкраще передати відчуття того, що ви босоніж або в шкарпетках. Чи пам'ятаєте ви, як у дитинстві бігали без взуття, штовхаючи м'яч усюди, почуваючись непереможним? Це була саме та атмосфера, яку шукала марка – легкість, свобода та зручність.

Цей акцент на легких тканинах підштовхнув фірму до створення черевиків, що мають вагу лише 165 грамів. Лімітована серія надлегких Samba Primeknit офіційно стала першими повністю трикотажними кросівками та й досі залишається такою ж культовою, як і тоді. Це також одна з найрідкісніших пар, оскільки у всьому світі було вироблено лише 125 штук.

Купити бутси Адідас можна на сайті інтернет-магазину. Вдалих покупок!

на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень