Де на Рівненщині можна здати іспит на водійське посвідчення: прописка значення не має

В області триває пілотний проєкт

На Рівненщині триває пілотний проєкт щодо складання іспитів на право керування транспортними засобами. У його межах в області відбулася оптимізація, тепер скласти іспити з теорії та практики можна лише у Рівному та Сарнах, а раніше цю послугу надавали у Володимирці та Дубні.

Днями на сторінці міськради Дубна опублікували інформацію про необхідність повернення цієї послуги і стверджують, що навіть підготували звернення. Про це ми писали тут: 

Їдуть здалеку, бо немає варіантів: На Рівненщині отримати посвідчення водія стало складніше?

Проте поки жодних листів у регіональному сервісному центрі МВС Рівненщини не отримували, повідомили Радіо Трек у пресслужбі центру. Там зауважують, що пілотний проєкт триватиме до 3-го листопада і потім фахівці проаналізують його результати.

Зокрема, можливий перегляд кількості підрозділів сервісних центрів МВС.

 

Принаймні так вже зробили на Київщині.

Разом з тим громадянам повідомляють, що у них є можливість оформити талон попереднього запису на практичний іспит онлайн.

До слова, у Рівному зросла кількість маршрутів, за якими складають практичний іспит з водіння.

 

Тепер їх 10, а не як було раніше - 4. 

Це пов'язано з тим, що відповідно до пілотного проєкту, у сервісному центрі МВС збільшилася кількість екзаменаторів, які приймають іспити, збільшилася кількість автівок, на яких приймають іспити і звісно, що збільшилася кількість громадян, які здають у нас іспити, а тому й збільшилася кількість маршрутів.

Аби усім було комфортно.

Тепер сервісний центр МВС Рівного для здачі іспитів обирають жителі Шепетівки, Славути, Нетішина, Звягеля, Луцька та Бродів. Адже місце реєстрації громадян не має значення для отримання послуг сервісного центру МВС.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень