Де на планеті можна вижити у разі апокаліпсиса

Таких місць є не багато

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Розвиток науки у різних сферах рухає суспільство вперед, але водночас стає причиною світових катастроф, створюючи дедалі більше ризиків жителям планети.

Існує не один сценарій того, які ситуації можуть спричинити трагедію глобального масштабу. Спалах пандемії може легко забрати безліч життів, а кілька ядерних боєголовок — зруйнувати все те, що будувалося століттями.

У разі апокаліпсиса найменше постраждають ті країни, які найбільше віддалені від великих материків. Це такі ділянки суші, як Австралія, Нова Зеландія та Ісландія.

Вони найкраще підходять для того, щоби пережити катастрофу, спровоковану епідемією. Острови й далекі материки захищені від поширення інфекцій природним чином завдяки величезним океанічним відстаням. Крім того, це розвинені країни із власною інфраструктурою.

Крім того, на випадок апокаліпсиса існують підземні сховища різного рівня комфорту. Наприклад, США є підземний бункерний комплекс Vivos xPoint.

Він був створений компанією Vivos, що спеціалізується на будівництві та продажу підземних сховищ для захисту від різних загроз, включаючи ядерні вибухи, пандемії, природні катастрофи та інші надзвичайні ситуації. Ця територія є колишньою військовою базою, яка розташована на площі близько 18 квадратних кілометрів.

Фото з мережі
Фото з мережі

В Чехії є бункер «The Oppidum». Його вважають одним із найзахищеніших і найдорожчих у світі. Він існує як резиденція для найбагатших людей світу у разі глобальних катастроф.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Джерело: Pixel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень