Даша Квіткова розповіла, як дізналася про вагітність

Не одразу повірила, що це правда

Знаменита українське подружжя - блогерка Даша Квіткова і телеведучий Нікіта Добринін - очікують на народження малюка. Даша розповіла, як дізналася про те, що зовсім скоро стане мамою.

Одразу скажу, навіть у найздоровішої людини, на жаль, не завжди вдається завагітніти з першого разу. Тому якщо у вас опускаються руки і ви втрачаєте надію, відкиньте все це. Все буде і прийде вчасно, – наголосила Квіткова.

Закохані настільки сильно прагнули стати батьками, що в аптеці щоразу купляли по 10 тестів. 

Потім я просто видихнула і вирішила відпустити цю ситуацію. В цей період ми поїхали до друзів у Львів, щоб трішки відволіктися. Тоді я вже була вагітна, але не знала про це. 

Після поїздки в Чернівці блогерка повернулась із поганим самопочуттям й вирішила зробити тест.

Зранку  зробила другий тест і він також виявився позитивним. Стояла в ванній, ридала від щастя,
– зізналася Даша.

Дівчина пішла в лабораторію і здала аналізи. Зізнається, під час очікування навіть спати не могла. Результат аналізу показав, що Даша вагітна вже приблизно місяць.

Планувала розповісти Нікіті в особливий момент, але не могла терпіти. Тому прийшла до нього, коли дивився якийсь серіал, дала два тести. Скажу чесно, плакали обоє. І досі не можемо повірити, що в мені росте малюк. Особливо ридали, коли на УЗД нам показували кожен пальчик, ручки, ніжки, – розповіла майбутня матуся.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень