Дані "чорних ящиків" А321 розшифровано

Інформації про відмову систем і агрегатів літака зареєстровано не було

Параметричний реєстратор А321 припинив запис у процесі набору висоти на ешелоні 308 (9,4 тисячі метрів), до цього моменту політ проходив у штатному режимі, повідомляється на сайті Міждержавного авіаційного комітету.

Також на сайті повідомляється, що на місці авіаподії триває збір та огляд фрагментів конструкції літака. Фрагменти літака виявлені на ділянці місцевості довжиною більш як 13 кілометрів.

Раніше учасник розслідування катастрофи повідомив французький телеканал France 2, що бортовий самописець А321 зафіксував звук вибуху.

Судмедексперт, який брав участь в огляді тіл загиблих пасажирів, зробив висновок, що характер пошкоджень може свідчити про те, що на борту стався вибух до того, як лайнер зіткнувся з землею.

Крім того, експерти, які працюють в районі катастрофи А321, виявили елементи, які не належать до конструкції літака.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень