Ця молитва на Тетянин день захистить від усього злого і виконає заповітне бажання

Не припиняйте мріяти і вірити

День Ангела Тетяни святкують 25 січня. Пращури вірили, що у Тетянин день потрібно знайти найвище місце в окрузі і загадати бажання, дивлячись на сонце.

Бажання, вимовлене від щирого серця, обов’язково здійсниться.

Історія свята

Свята Тетяна була настоятелькою в храмі та присвятила своє життя Богу. Вона підтримувала і допомагала знедоленим, немічним і тим, хто потрапив у біду. У період утисків християн її схопили і змушували зректися християнства. Після відмови, Тетяну стратили. Відомо, що під час катувань вона безперервно читала молитви.

І тепер ці молитви в день пам'яті Тетяни мають велику силу, допоможуть захистити від усього злого та виконати найпотаємніше бажання.

Які молитви потрібно прочитати на Тетянин день

Молитву потрібно читати перед чудотворною іконою Божої Матері «Скоропослушниця». Цю ікону написали на Святій Горі Афон і зберігається вона в монастирі Дохіар в Греції. Вона допомагає при різних важких розладах зі здоров'ям, при бідах і невдачах, проханнях про допомогу в чомусь дуже важливому.

Потрібно подумати про найзаповітніше бажання відразу і від душі говорити слова важливої молитви.

О, Пресвята Діво, Мати Господа Вишнього, скоропослухняна заступниця всіх, до Тебе з вірою вдаюся!

Зглянься з висоти небесної величі твоєї на мене, до святої ікони твоєї припадаючої. Почуй смиренну молитву мене грішної і принеси до Сина Твого. Умоли його, нехай осяє похмуру душу мою світлом божественної благодаті Своєї та очистить розум мій від помислів суєтних. Нехай умирить стражденне моє серце і зцілить рани його, та напоумить мене на добрі справи, та зміцнить мене, нехай простить все скоєне мною зло, нехай позбавить від вічної муки та не позбавить Небесного свого царства.

О! преблагословенна Богородице! Ти благозволила бути в образі твоєму Скоропослушниці, всі приходять до Тебе з вірою. Збережи мене скорботну і не дозволь загинути мені в безодні гріхів моїх.

На тебе Богородице моє сподівання і надія порятунку, і твоєму покрову і заступництву на віки віків. Амінь.

Є ще одна молитва, яка зцілить від важких недуг і дасть здоров'я матерям і новонародженим дітям.

Пресвята мучениця Тетяно! Торжествуєш нині у славі вічній, від днів юності ти обіцяла Богові бути служителькою Церкви, цнотливість ти зберегла і полюбила Господа більше за всі блага!

До тебе ми молимося і тебе просимо: вислухай наші сердечні благання і, не відкидаючи наших молінь, подаруй чистоту тіла і душі, надихни любов до божественних істин, введи нас на шлях чеснот, виблагай нам у Бога ангельську охорону, вилікуй наші рані, подаруй старість безболісну і безбідну, відвідай нас, сущих у в'язниці гріха, скоро настанови нас на покаяння, розпали полум'я молитви, не залиш нас сиротами, щоб, славлячи твої страждання, ми возсилали хвалу Господу нині, і повсякчас, і навіки-віків. Амінь

Раніше ми писали про таке: 

Тетянин день 2022: прикмети, звичаї та заборони 25 січня

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень