Ця копійчана аптечна пігулка змусить зацвісти найвибагливіші квіти

Деякі аптечні таблетки можуть бути використані як ефективне добриво для кімнатних рослин

Виявляється, деякі таблетки з вашої аптечки можуть мати подвійне використання: зокрема, стати неймовірним підживленням для ваших кімнатних рослин.

Для того, щоб ваші улюблені квіти добре розвивалися та повноцінно і швидко росли, потрібно слідкувати за їхнім листям та вчасно поповнювати підживлення у горщиках.

Фахівці переконані, що рослини мають вчасно та регулярно отримувати азот, фосфор, калій, магній, залізо, сірку та кальцій. Корисними будуть також марганець, бор, цинк та мідь.

І далеко не завжди вам потрібно купувати дорогі добрива для того, щоб підтримувати якісний ріст ваших рослин. У звичайній аптеці можна легко придбати недорогі таблетки, які дадуть аналогічний ефект для ваших рослин.

«Аспаркам» містить калій та магнію аспаргінат.


Для того, щоб підживити рослини, потрібно просто покласти дві пігулки «Аспаркама» у верхній шар ґрунту, і так ви забезпечите квітку і магнієм, і калієм на досить довгий період.

Майже відразу ж ви помітите, що квітка почала краще рости, і дуже скоро вона  потішить вас цвітінням.

 Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень