COVID-вакцинація дітей від 14 років – МОЗ вже підготувало документи

Масову вакцинацію підлітків необхідно провести якнайшвидше, - епідеміолог

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Міністерство охорони здоров'я готує документи для вакцинації від коронавірусу дітей від 14 років. Про це в ефірі телеканалу «Україна 24» розповів начальник головного управління Держпродспоживслужби в Києві, епідеміолог Олег Рубан.

— Сьогодні є документи щодо вакцинації 18+ і 14+. Розробляються документи відносно дітей-підлітків.

 

Але це буде згодом, тому що триває період оформлення документів – саме цей контингент необхідно вже сьогодні вакцинувати.

 

Документи щодо вакцинації 14+ вже підготовлені Міністерством охорони здоров'я, але це виключно компетенція Міністерства охорони здоров'я впроваджувати такі заходи, - сказав Рубан.

Розмова на цю тему починається на 28-й хвилині та 27 секунді

Він також зауважив, що школи– на першій позиції серед місць, де нині стрімко поширюється коронавірус. На другому місці – громадський транспорт. На третьому – місця масового скупчення – магазини, супермаркети, ресторани, тощо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень