COVID на Рівненщині: 5 пацієнтів померло, але завантаженість медзакладів знижується

Вік хворих від 1 до 87 років

За минулу добу на Рівненщині зареєстровано 197 хворих із COVID-19, віком від 1 до 87 років. Водночас одужало у рази більше – 497 жителів області, повідомляє Рівненська ОДА.

П’ятеро осіб внаслідок ускладнень – померли.

Це 85-річна жителька селища Степань Сарненського району, 77-річна жителька м. Березне, 64-річна жителька с. Зоря, 72-річна жителька с. Межирич, 73-річна жителька с. Грозів Рівненського району.

Хворі з коронавірусом отримують медичну допомогу в 21-й лікарні Рівненщини, де підготовлено 2 167 ліжок. На сьогодні завантаженість «ковідних» закладів становить 27,6%.

За добу в області зробили 4 тисячі 444 щеплення. Повністю вакциновано 340 тисяч 107 мешканців Рівненщини. Додаткову третю дозу у нас ще ніхто не отримував. А загалом в Україні таких 74 особи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень