Цінники здивують українців: Скільки коштують фрукти в кінці листопада

Що відбувається в супермаркетах?

В українських супермаркетах регулярно оновлюються ціни на продукти. Щось дорожчає, а щось  – падає в ціні. В першу чергу це стосується фруктів.

Лимони

Вони помітно подешевшали. Ще у жовтні кілограм лимонів коштував в середньому 70,82 грн, а наприкінці листопада – 59,72 грн/кг.

Мандарини

Зараз кілограм коштує в середньому 55,60 гривень, а у жовтні їх можна було купити за 100,97 грн/кг.

Апельсини

У жовтні звичайні апельсини коштували 78,27 грн за кілограм, а кілограм преміум сорту – 81,45 грн. Нині кілограм апельсинів в супермаркетах можна купити за 64,80 грн.

Банани 

У жовтні середня вартість бананів становила 63,45 грн/кг, а наприкінці листопада ціни на цей фрукт в супермаркетах трохи впали й тепер банани можна купити в середньому за 59,90 грн/кг.

Яблука

Яблука досі залишаються найдоступнішими українськими фруктами. Кілограм  можна купити за 10,76 грн, а у жовтні середня вартість яблук становила 14,61 грн за кілограм.

Джерело: Pro Гроші

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень