Циклон із Туреччини мчить в Україну: Які області накриє снігом

А де буде без опадів

Фото - depositphotos.
Фото - depositphotos.

До України наближається новий циклон з Туреччини, який засипле снігом декілька областей, повідомила синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха.

7-8 грудня з Туреччини й Чорного моря підійде південний циклон. Він не поширить свій вплив на всю територію України, проте певні його фронтальні системи закидатимуть опади й на територію України — переважно у вигляді невеликого снігу.

 

Постраждають Південь, Центр і Схід. А ось Північ і Захід ця волога доля практично обійде стороною, – розповіла Наталія Птуха.

Вплив циклону триватиме до 9 грудня, але жодний складних погодних умов він не принесе.

В друговій половині тижня в Україні очікується послаблення морозів. Температура вночі та вдень буде в межах -1...-7 градусів, хоча в ніч на 8 грудня в західних областях ще буде -8...-13 градусів.

 Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень