Цієї ночі на територію Рівненщини залітали ворожі дрони: наслідки тривоги

О 3:09 Повітряні сили ЗСУ повідомили, що ворожі БПЛА зафіксували на Рівненщини

Цієї ночі росіяни вчергове атакували Україну дронами. Сигнал небезпеки на Рівненщині пролунав  о 2:02 і тривав майже дві години. О 3:09 Повітряні сили ЗСУ повідомили, що ворожі БПЛА зафіксували на півночі Рівненщини і вони тримали західний курс.

На щастя влучань в нашій області не зафіксовано, сили ППО також не працювали.

Наслідки російської атаки по Україні:

  • Загалом сили ППО збили 21 з 22 «шахедів», запущених РФ - у межах Київської, Чернігівської, Житомирської, Сумської, Дніпропетровської та Полтавської областей.
  • На Чернігівщині «шахед» влучив в один з обʼєктів області, майже шість тисяч споживачів без електропостачання. Про постраждалих чи руйнування через нічну атаку в інших областях та Києві не повідомляють.
  • На Житомирщині через падіння уламків дронів спалахнула пожежа в приватному будинку, — повідомили в ОВА.  Одна жінка постраждала — її госпіталізували. Пожежу вже загасили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень